Tevékenységeink

Online, élő tolmácsolás

Online tolmács - interpreterÉlőben, több résztvevős konferencia beszélgetésen tolmácsolunk cégeknek, magánszemélyeknek, miközben lehetőség van a dokumentumok, képek közös megjelenítésére is.

Bővebben...

 

Internetes megoldásaink


Cégünk tízéves tapasztalattal és számtalan referenciával vállalja komplett internetes megoldások létrehozását cége, vállalkozása számára.

Bővebben...

 

Eszközbeszerzés, karbantartás

 

Eszközbeszerzés, karbantartásTapasztalatunk szerint a cégek, magánszemélyek számára gyakran jelent gondot a kiválasztott feladatkörre beszerezni a megfelelő és kötséghatékony hardvereket és programokat. Ha igényli, mi szívesen segítünk ebben Önnek.

 

Bővebben...

 

Versenyképes gazdaság, versenyképes felnőttképzés - Online webkonferencia

Dr. Szilágyi János - MKIK webkonferenciaDr. Szilágyi János, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara oktatási és képzési igazgatója 2011. június 28-án online webkonferencián adott elő "Versenyképes gazdaság, versenyképes felnőtt képzés - Az MKIK törekvései a felnőtt képzésben" címmel.

Nézze, hallgassa meg az előadást és a hozzá fűzött kérdéseket archívumunkban!

 

Bővebben...

 

Tanárkell.hu bemutatkozó előadás

TanárKell.hu prezentáció 2011. tavaszán a TanárKell.hu résztvett a Mesterember Integrált Szakképzés projekt felnőttoktatási konferenciáján, ahol diák segítségével mutattuk be tevékenységünket.

 

Bővebben...