Magánórák

Online angolóra

Most 2x45 perc ingyenes!

Angol online nyelvtanfolyamOnline angolóránk teljesen megegyezik egy hagyományos magánórával, azzal a különbséggel, hogy nem kell az időt még városon belül sem az utazással vesztegetni, és nem jelentenek akadályt az országhatárok sem. A tanár és a diák végig folyamatos kép- és hangkapcsolatban vannak, közös interaktív táblát néznek.
Ajánljuk nem csak nyelvvizsgára, érettségire készülőknek, hanem már külföldön dolgozóknak is. Magyar óradíjak!

Bővebben...

 

Online németóra

Most 2x45 perc ingyenes!

Német online nyelvtanfolyamOnline németóránk teljesen megegyezik egy hagyományos magánórával, azzal a különbséggel, hogy nem kell az időt még városon belül sem az utazással vesztegetni, és nem jelentenek akadályt az országhatárok sem. A tanár és a diák  végig folyamatos kép- és hangkapcsolatban vannak, közös interaktív táblát néznek.

Bővebben...

 

Online franciaóra

Most 2x45 perc ingyenes!

Német online nyelvtanfolyamOnline franciaóránk teljesen megegyezik egy hagyományos magánórával, azzal a különbséggel, hogy nem kell az időt még városon belül sem az utazással vesztegetni, és nem jelentenek akadályt az országhatárok sem. A tanár és a diák  végig folyamatos kép- és hangkapcsolatban vannak, közös interaktív táblát néznek.

Bővebben...