Idegenvezető képzés

Idegenvezető képzés30 órás idegenvezető tanfolyamunkat a szegedi KATEDRA Alapítványi Szakképző Iskolával közösen indítjuk, az ott évek óta sikerrel futó képzés online alternatívájaként.

Az órák online zajlanak, ezért nincs jelentősége, hogy a hallgatók földrajzilag hol vannak, lehet otthonról, vagy akár határokon átnyúlóan is a képzésre "járni".

A kurzus közösen egyeztetett időpontban kezdődik és 10 héten át tart, hetente kétszer másfél órában.

Az önköltséges tanfolyam ára 79.000 Forint (áfás ár). A félév végén a KATEDRA Alapítványi Szakképző Iskola nem OKJ-s bizonyítványt állít ki, melyet minden oktató aláírásával hitelesít. A tanfolyam díja magában foglalja a KATEDRA Alapítványi Szakképző Iskola által biztosított tananyag árát 25.000 Ft értékben.

Az oktatás általában 5, maximum 9 fős kis csoportokban, saját fejlesztésű rendszerünkön és szerverünkön, kizárólag online történik, a Skype-hoz hasonló módszerrel, annak lehetőségeit továbbfejlesztve. Így mindaz az eszköz rendelkezésre áll, ami egy személyes jelenlétű előadáson, vagy szemináriumon is. Az óra inkább ez utóbbira hasonlít, a kommunikáció ugyanis kétoldalú, a hallgatók a tanártól és egymástól is tudnak kérdezni. Kattintson a bemutató óráért!

Összes óraszám: 30 óra

Tananyag: 25.000 Ft/ tanítvány -ezt tartalmazza a tanfolyam ára

 

 

Tervezett tematika

 

  1. Az idegenvezető általános feladatai

  2. A turizmus rendszere és kapcsolatai

  3. Szálloda- és vendéglátóipar

  4. Turizmusföldrajz

  5. Országismeret (Magyarország)

  6. Művelődéstörténet

  7. Gasztronómia

  8. Pénzügyi tevékenységek ; Adminisztráció ; Idegenvezető

  9. Dokumentumok kezelése; Kapcsolatfenntartás

  10. A városnézés módszertana

  11. A városnézés gyakorlata