Magyar mint idegen nyelv haladóknak

Hungarian, as a second language Ungarisch als Fremdsprache

Magyar mint idegen nyelv tanfolyamA "Magyar mint idegen nyelv" kurzusaink a SZTE hasonló, elsősorban a Magyarországon tanuló, külföldi hallgatók számára tartott szemináriumainak online megfelelői. Gál Zsuzsa kurzusvezetőnk évek óta tanít magyar nyelvet Magyarországon és külföldön is. Ha Ön nem talál lakóhelyéhez közel magyar nyelvtanárt, vagy nincs ideje órára járni, válassza online tanfolyamunkat!

A kurzusok folyamatosan, közösen egyeztetett időpontban kezdődnek és 12 héten át tartanak, hetente kétszer másfél órában. Az önköltséges tanfolyam ára 79.000 Forint (áfás ár). A félév végén lehetőség van nyelvvizsga letételére, illetve a Tanárkell Kft. nem OKJ-s bizonyítványt állít ki, melyet minden oktató aláírásával hitelesít.

Az okatatás 5, maximum 9 fős kis csoportokban, saját fejlesztésű rendszerünkön és szerverünkön, kizárólag online történik, a Skype-hoz hasonló módszerrel, annak lehetőségeit továbbfejlesztve. Igy mindaz az eszköz rendelkezésre áll, ami egy személyes jelenlétű előadáson, vagy szemináriumon is. Az óra inkább ez utóbbira hasonlít, a kommunikáció ugyanis kétoldalú, a hallgatók a tanártól és egymástól is tudnak kérdezni. Kattintson a bemutató óráért!

Az órákról kizárólag "minőségbiztosítási céllal" nem publikus felvétel készülhet.

 

 

Magyar mint idegen nyelv haladóknak tematika


1. hét    A család: tegnap és ma

2. hét    Munka és tanulás

3. hét    Nők és férfiak

4. hét    A tinédzserek világa, Öltözködés és a divat

5. hét    Városnézés nálunk

6. hét    Egészségesen élni, sport, szabadidő

7. hét    Utazás a nagyvilágban

8. hét  Környezetvédelem, klímaváltozás

9. hét  Életmód és életszínvonal

10. hét  Wellness és stressz

11. hét  Tudomány és technológia Magyarországon

12. hét  Magyarország és az Európai Unió