Féléves kurzusaink

Magyar mint idegen nyelv kezdőknek

Hungarian, as a second language Ungarisch als Fremdsprache

Magyar mint idegen nyelv tanfolyam

A "Magyar mint idegen nyelv" kurzusaink a SZTE hasonló, elsősorban a Magyarországon tanuló, külföldi hallgatók számára tartott szemináriumainak online megfelelői.
Gál Zsuzsa kurzusvezetőnk évek óta tanít magyar nyelvet Magyarországon és külföldön is. Ha Ön nem talál lakóhelyéhez közel magyar nyelvtanárt, vagy nincs ideje órára járni, válassza online tanfolyamunkat!

Bővebben...

 

Reklámgrafika kurzus

Reklámgrafika kurzusFéléves Reklámgrafika műhelykurzusunkat azok számára hirdetjük meg, akik érdeklődnek a téma iránt, esetleg már ilyen munkakörben dolgoznak és szeretnék ismereteiket magasabb szintre emelni.
Az online szemináriumokat a szakma jeles és mindennapokban gyakorló, ismert szegedi képviselői tartják Markulik Balázs vezetésével az alábbi tematika szerint.

Bővebben...

 

Magyar mint idegen nyelv haladóknak

Hungarian, as a second language Ungarisch als Fremdsprache

Magyar mint idegen nyelv tanfolyamA "Magyar mint idegen nyelv" kurzusaink a SZTE hasonló, elsősorban a Magyarországon tanuló, külföldi hallgatók számára tartott szemináriumainak online megfelelői. Gál Zsuzsa kurzusvezetőnk évek óta tanít magyar nyelvet Magyarországon és külföldön is. Ha Ön nem talál lakóhelyéhez közel magyar nyelvtanárt, vagy nincs ideje órára járni, válassza online tanfolyamunkat!

Bővebben...