Féléves kurzusaink

Hungarian, as a second language for beginners and intermediate or advanced-level learners

Hungarian version

Hungarian, as foreign language Hungarian as a foreign language is based on the course taught at the university and it is similarly scheduled, too. Zsuzsanna Gál has experience in teaching Hungarian in Hungary and abroad.
If you do not have an opportunity to learn this language close to your home or do not have the time to travel, online classes are the perfect solution for your education. method is perfect to provide education.

 

Read more

 

Idegenvezető képzés

Idegenvezető képzés30 órás idegenvezető tanfolyamunkat a szegedi KATEDRA Alapítványi Szakképző Iskolával közösen indítjuk, az ott évek óta sikerrel futó képzés online alternatívájaként.

Az órák online zajlanak, ezért nincs jelentősége, hogy a hallgatók földrajzilag hol vannak, lehet otthonról, vagy akár határokon átnyúlóan is a képzésre "járni".

Bővebben...

 

Képi kommunikáció, sajtófotó kurzus

Sajtófotó kurzus - www.tanarkell.huFéléves képi kommunikáció, sajtófotó kurzusunkat azoknak ajánljuk, akik az alapokkal már tisztában vannak, és magasabb szinten érdekel a fotózás, szeretnének sajtófotósként dolgozni.
Németh György, az online szeminárium vezetője a Magyar Távirati Iroda fotósaként dolgozott évtizedeken át, számtalan sajtófotó díj tulajdonosa, de munkáit más kiállításokon is elismerik. Online kurzusunk tematikája megfelel a SZTE Kommunikációs tanszéke,  és a főiskolai kar  felnőttoktatási intézménye hasonló szemináriumainak.

Bővebben...

 

Logisztikai ügyintéző képzés

Logisztikai ügyintéző képzésEgyre nagyobb szükség van logisztikus szakemberekre, nem csak Magyarországon, hanem az Európai Unión belül is. Nyelvtudás birtokában még a mai gazdasági helyzetben is viszonylag könnyen lehet munkát találni.
Harminc órás logisztikai ügyintéző tanfolyamunkat a szegedi KATEDRA Alapítványi Szakképző Iskolával közösen indítjuk, az ott évek óta sikerrel futó képzés online alternatívájaként.

Bővebben...

 

Média műhelykurzus - újságíró tanfolyam

Média műhelykurzusMédia műhelykurzusunkat azok számára hirdetjük meg, akik felvételi, pályaorintáció kapcsán, vagy csak egyszerűen kiváncsiságból, esetleg sikertelen felvételi után "tréningként" érdeklődnek az újságírás iránt. Az online szemináriumokat a szakma jeles és a mindennapokban gyakorló, ismert szegedi képviselői tartják. 
A tematikát  az SZTE BTK Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszékével egyeztetve dolgoztuk ki.

Bővebben...

 
További cikkeink...