Korrepetálás, lecke megoldás

Korrepetálás, leckekikérdezés

Elsősorban általános iskolások részére ajánljuk türelmes, gyermekszerető, nagy tapasztalatú tanárainkat, akik hatékonyan segítenek a napi lecke megírásában, ellenőrzésében, az órán tanultak megértésében és kikérdezésében, a dolgozatokra való felkészülésben. Tanulni tanítuk.
Szegeden házhoz is megyünk, de javasoljuk, próbálja ki online óráinkat, így nincsenek földrajzi korlátok!

Online óráink teljesen megegyeznek egy hagyományossal, azzal a különbséggel, hogy nem kell az időt még városon belül sem az utazással vesztegetni. A tanár és a diák  végig folyamatos kép- és hangkapcsolatban vannak, közös  interaktív táblát néznek. Kattintson rövid demo videónkért!

Mivel a jó eredmény eléréséhez elengedhetetlen a diák és a tanár bizalmi kapcsolata, ezért most az első heti órák teljesen ingyenesek, így minden kötelezettség és kockázat nélkül dönthet a folytatásról!

Tapasztalatunk szerint általában napi egy óra korrepetálás-leckekikérdezés elegendő a tananyag folyamatos követéséhez, mivel nem gyermeke helyett írjuk meg a leckét, hanem csak ellenőrizzük és javítjuk, ha szükséges, illetve rákérdezünk a problémás részekre és megvilágítjuk azokat.

 


Óradíjaink:

  • 60 perc bruttó 1900 Ft
  • 90 perc bruttó 2600 Ft

Áraink tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t, a befizetésről, átutalásról számlát állítunk ki.