Magyar mint idegen nyelv kezdőknek

Hungarian, as a second language Ungarisch als Fremdsprache

Magyar mint idegen nyelv tanfolyam

A "Magyar mint idegen nyelv" kurzusaink a SZTE hasonló, elsősorban a Magyarországon tanuló, külföldi hallgatók számára tartott szemináriumainak online megfelelői.
Gál Zsuzsa kurzusvezetőnk évek óta tanít magyar nyelvet Magyarországon és külföldön is. Ha Ön nem talál lakóhelyéhez közel magyar nyelvtanárt, vagy nincs ideje órára járni, válassza online tanfolyamunkat!

A kurzusok folyamatosan, közösen egyeztetett időpontban kezdődnek és 12 héten át tartanak, hetente kétszer másfél órában. Az önköltséges tanfolyam ára 79.000 Forint (áfás ár). A félév végén lehetőség van nyelvvizsga letételére, illetve a Tanárkell Kft. nem OKJ-s bizonyítványt állít ki, melyet minden oktató aláírásával hitelesít.

Az okatatás 5, maximum 9 fős kis csoportokban, saját fejlesztésű rendszerünkön és szerverünkön, kizárólag online történik, a Skype-hoz hasonló módszerrel, annak lehetőségeit továbbfejlesztve. Igy mindaz az eszköz rendelkezésre áll, ami egy személyes jelenlétű előadáson, vagy szemináriumon is. Az óra inkább ez utóbbira hasonlít, a kommunikáció ugyanis kétoldalú, a hallgatók a tanártól és egymástól is tudnak kérdezni. Kattintson a bemutató óráért!

Az órákról kizárólag "minőségbiztosítási céllal" nem publikus felvétel készülhet.

 

 


Magyar mint idegen nyelv kezdőknek
tematika


1.   Bemutatkozás, az első találkozás, tematika ismertetése, technikai problémák kiküszöbölése

2.   Nyelvek

3.   Tanulás, iskola

4.   Ház, otthon, környezet

5.   Mindennapi élet, vásárlás

6.   Ételek és italok

7.   Sport, szabadidő

8.    Utazás, útbaigazítá

9.  Egészség és higiénia

10.  Öltözködés

11.  Mozi, színház, koncertek

12.  Ünnepeink